Botanical-online

El Món de les Plantes

Últimes novetats

04-05-2018

Entre altres propietats, el llorer afavoreix l'eliminació de líquid en el cos, per la qual cosa resulta interessant no sols en cas d'obesitat, sinó també en aquell conjunt de malalties que milloren amb l'eliminació d'aigua i la consegüent eliminació de toxines i especialment l'àcid úric: malalties circulatòries, hepàtiques, gota, artritis, reumatisme, cel·lulitis etc.

13-04-2018

La funció principal de la fitoteràpia consisteix a utilitzar aquelles plantes la finalitat de les quals es traduirà en evitar caure en un estat depressiu, quan es sospitin els primers símptomes, o millorar els símptomes. El tractament natural és válid si es tracta de casos de depresió lleu

16-03-2018

És una de les plantes amb propietats antioxidants. Conté més de 30 compostos amb aquestes propietats, entre elles el timol, molt abundant també en la farigola, l\'àcid rosmarínic o el carvacrol. Aquestes propietats poden ser molt útils en el tractament de malalties com la Sida o el càncer. (Infusió d\'una cullerada de té per tassa d\'aigua. Prendre tres tasses al dia)

21-02-2018

Acompanyant el tractament convencional, el que podem fer des de la dieta, les plantes i l'estil de vida per vèncer la infecció d'una vegada per totes és el següent...

02-02-2018

La menta d'ase és una herba molt comuna en terrenys humits, llits de rius i torrenteres de terres Baixes. Encara que no tingui tanta fama com altres tipus de menta les seves propietats són similars.

22-01-2018

En l'actualitat s'utilitza especialment el seu oli que s'extrau de les petites llavors rogenques per mitjà de pressió en fred. És en aquest oli on es troben els principals principis actius de la planta i els més explotats comercialment.

10-01-2018

Un bon plat d'api fresc amb una mica de ceba, pebrot vermell i julivert, ens obrirà la gana, ajudarà a realitzar la digestió a l'incrementar els sucs intestinals i expulsarà els gasos sobrants.

09-01-2018

En les afeccions dels processos respiratoris: tos, constipat, dolor de pit, etc., les seves propietats suavitzen les vies respiratòries (gàrgares amb la decocció de les flors i les fulles seques - dolor de gola.

08-01-2018

Dolor en la gola, dificultat al empassar, augment dels ganglis, pèrdua de la veu,... són varis els simptomes que comporten l'aparició de les angines. Aprèn com combatre les angines amb remeis naturals.

07-01-2018

És una planta que viu salvatge a les selves de Sumatra. No s'ha pogut cultivar a cap lloc del món. Està polinitzada per mosques i mosquits que es senten atrets per l'olor a carn morta que desprèn. És una planta d'estructura molt senzilla: Una enorme flor de fins a un metre de diàmetre, de color vermell o morat que creix solitària a ran de terra.

  • 1
  • 2
Botanical-online és una pàgina informativa que descriu, entre altres temes, els usos tradicionals de les plantes des d'un punt de vista terapèutic. Les seves descripcions no substitueixen el consell professional. Botanical-online no es fa responsable de l'automedicació i es recomana consultar amb el facultatiu.
Acceptar